Xpadel Super League

Gå ikke glip af særlige begivenheder, turnering og andre events hos os. Vi opdaterer løbende kalenderen med events og eventuelle lukkede arrangementer.

Tilmeld dig Facebook gruppen hvis du har interesse i at finde nye spille makkere og følge med i kommende events.

VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG

RANGLISTE TURNERING

Tilmeld dig til X-Padel Super League, hvor der er booket tider hver mandag, onsdag og fredag med kampstart kl. 06:30 og 08:00.

Holdene bliver rangeret efter placering på ranglisten, således at ens niveau bliver kategoriseret i 4 kategorier og inddelt i farver. På den måde bliver der arrangeret fair kampe, så hvert hold bliver matchet efter deres niveau.

Der spilles som udgangspunkt tre fulde sæt – har det været to lange første sæt, kan man vælge at spille 3. sæt med Golden Point.
Umiddelbart burde 1.5 time være nok til at spille 3 fulde sæt, men der kan være brug for at spille med Golden Point i 3. sæt.

OBS: Det er det vindende hold der skal rapportere kamp resultat hurtigst muligt ved kamp afslutning, her på tråden og allersenest kl. 12:00, ellers bliver der ikke uddelt point eller fratrukket point vedr. den pågældende kamp.

Afbuds regler gældende vedr. X-Padel Super League:
Hvis der meldes afbud dagen før kampstart efter kl.  17:00, er det altid spillerens ansvar at finde en afløser. Hvis der ikke kan findes en afløser, bliver der tildelt minus 2 point til spilleren, som bliver fratrukket spilleren på ranglisten og kampen bliver aflyst.

Hvis “no show” bliver der tildelt minus 3 point som bliver fratrukket spilleren på ranglisten. Spilleren der ikke kommer, betaler fuld pris af banelejen på det pågældende tidspunkt.

Hvis en spiller bliver skadet under kamp, taber spilleren kampen, makkeren bliver fredet og modstanderne vinder kampen.a new promotion.

BOOK DIN TID HER