Persondatapolitik

Din privatlivsbeskyttelse er vigtig for os hos Helsingør Padel Tennis ApS. Denne persondatapolitik beskriver, hvordan vi indsamler, bruger, opbevarer og beskytter dine personoplysninger i overensstemmelse med gældende dansk lovgivning, herunder den europæiske databeskyttelsesforordning (GDPR).

1. Indsamling af personoplysninger:

1.1. Vi indsamler personoplysninger, når du opretter en konto, booker faciliteter eller tjenester, deltager i arrangementer eller aktiviteter, tilmelder dig nyhedsbreve eller kommunikerer med os via vores hjemmeside, app eller andre kanaler.

1.2. De indsamlede personoplysninger kan omfatte navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer, fødselsdato, betalingsoplysninger og andre relevante oplysninger.

2. Brug af personoplysninger:

2.1. Vi bruger dine personoplysninger til at administrere og levere vores tjenester, herunder medlemskaber, booking af faciliteter, fakturering og kommunikation med dig.

2.2. Vi kan også bruge dine oplysninger til at sende dig nyhedsbreve, markedsføringsmateriale eller andre relevante oplysninger, medmindre du har frabedt dig sådanne kommunikationer.

2.3. Vi behandler kun dine personoplysninger til de angivne formål og i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning.

3. Opbevaring og beskyttelse af personoplysninger:

3.1. Vi opbevarer dine personoplysninger så længe det er nødvendigt for at opfylde de formål, hvortil oplysningerne blev indsamlet, medmindre længere opbevaring er påkrævet eller tilladt i henhold til lovgivningen.

3.2. Vi træffer passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine personoplysninger mod uautoriseret adgang, ændring, offentliggørelse eller ødelæggelse.

3.3. Vi deler ikke dine personoplysninger med tredjeparter, medmindre det er nødvendigt for at opfylde vores forpligtelser over for dig eller i overensstemmelse med gældende lovgivning.

4. Dine rettigheder:

4.1. Du har ret til at anmode om indsigt i de personoplysninger, vi har om dig, og til at anmode om rettelse eller sletning af disse oplysninger, hvis de er unøjagtige eller ikke længere relevante.

4.2. Du har også ret til at anmode om begrænsning af behandlingen af dine personoplysninger eller til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine oplysninger i visse tilfælde.

4.3. Hvis du har givet samtykke til behandlingen af dine personoplysninger, har du til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage.

4.4. Du kan kontakte os via de kontaktoplysninger, der er angivet nedenfor, for at udøve dine rettigheder eller stille spørgsmål vedrørende behandlingen af dine personoplysninger.

5. Ændringer i persondatapolitikken:

5.1. Vi forbeholder os retten til at opdatere eller ændre denne persondatapolitik fra tid til anden. Eventuelle ændringer træder i kraft, når den reviderede politik offentliggøres på vores hjemmeside. Vi opfordrer dig til at gennemgå denne politik regelmæssigt for at holde dig opdateret om vores behandling af dine personoplysninger.

Kontakt os:

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende vores behandling af dine personoplysninger eller ønsker at udøve dine rettigheder som beskrevet ovenfor, bedes du kontakte os på følgende måde: Racket Club Administration ApS:, Raffinaderivej 20, 2300 København S, support@racketclub.dk.

Vi vil bestræbe os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt og i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning.

Sidst opdateret: 12/04-2023

Bemærk: Denne politik er kun gældende for Helsingør Padel Tennis ApS og gælder ikke for eventuelle eksterne websteder, som vi kan linke til. Vi opfordrer dig til at læse privatlivspolitikken for de pågældende websteder, du besøger.